Bokningsvillkor

Betalning

Betalning sker vid bokning, när du bokar online så anger du ett kredit/bankkort från vilket hela kostnaden för din bokade logi kommer dras i samband med bokningen. (Vi tillämpar säkra kortbetalningar via Stripe.)

Av/ombokning:

Vid alla avbokningar, oavsett tidpunkt, tillämpar vi en avbokningsavgift på 15% av bokningens värde.

Då vi är en exklusiv logiverksamhet (endast ett tält), så kan vi vara känsliga för sena avbokningar.

–Avbokningar fram till 14 dagar innan ankomst: Fri avbokning och återbetalning av redan betalt belopp, (minus en avbokningsavgift på 15% av bokningens värde.) Återbetalning sker till det kort som använts när betalningen gjordes.

-Avbokningar närmare än 14 dagar innan ankomst:

Återbetalas endast (minus en avbokningsavgift på 15% av bokningens värde) om vi först kan hitta en ny bokning som fyller upp det aktuella datumet. Enligt vår erfarenhet så går det oftast, men skulle det av någon anledning inte gå, t.ex p.g.a. väder eller för kort varsel, så görs ingen återbetalning.
Vi rekommenderar därför att du som extra säkerhet har en reseförsäkring som täcker eventuella sena avbokningar, om något oförutsett skulle inträffa nära inpå din bokade logi.

Behöver du boka av p.g.a. allvarlig sjukdom eller olycka, så gäller fri avbokning (minus en avbokningsavgift på 15% av bokningens värde) oavsett när avbokningen görs, mot uppvisande av läkarintyg.

(Covid-19 update: observera att förkylningssymtom/feber ej innefattas som allvarlig sjukdom. Vi kommer göra vårt bästa att fylla sena avbokningar p.g.a. förkylningssymtom med nya gäster, men vid avbokning senare än 14 dagar innan ankomst kan vi inte garantera återbetalning. Som sagt rekommenderar vi att du har en extra reseförsäkring med avbokningsskydd för att vara på säkra sidan.)

Vi återbetalar inte bokad logi p.g.a. ”vanligt” dåligt väder/regn, då tältet tål både regn och blåst. Vid extremare prognoser, t.ex. kyla eller stormvarningar så erbjuder vi alltid byte av datum (om lediga finns), alt. att flytta sin bokning till nästa säsong.

Om du skulle behöva byta datum på din bokning, så hjälper vi såklart till med detta under förutsättning att lediga datum finns. Vi behöver veta senast 14 dagar innan om du vill byta datum på din bokade logi.